Hans Jørgen Juhler

Carl Baggers Alle 23. 2920 Charlottenlund

TLF: 29 25 92 87.    MAIL

Udtalelser om parterapi:


Her kan du læse udtalelser fra klienter, som har sfsluttet terapiforløb hos mig:

______

Det er ved at være et par år siden vi var i parterapi hos dig, og vi synes bare, at vi ville fortælle dig, at vi har været meget glade for din hjælp.

Vi synes du er en super dygtig parterapeut og meget behagelig at være hos, og vi har haft stor glæde af parterapi. Vi har lært meget om hinanden og har det super dejligt sammen igen.

Vi har lige fået barn nummer tre for fem måneder siden, og nyder det og klarer det uden de store problemer, selvom der jo altid mangler tid til hinanden, men vi ved, hvad vi skal gøre for at klare det takket være dig.

Så bare denne lille mail for at sige tusind tak for din hjælp med parterapi. Vi har indtil videre sendt to af vores vennepar videre til dig, de går stadig hos dig og er også meget glade for det.
Tusind tak for god behandling. Venlig hilsen x og y

______

Jeg vil bare fortælle om hvordan det går med mig og yy, da vores forhold har ændret sig meget siden vi gik i parterapi hos dig.

Vi kan stadig finde på at "danse" den dumme dans, men nu er vi bevidste om det og stoler mere på hinanden og os selv. Så det går bedre og bedre og vi respekterer hinanden langt mere og leger sågar med tanken om at få et barn mere :-)

Du er en meget pragmatisk og ligefrem i din parterapi og det har været befriende ikke at pille i navlen, men i parterapi få konkret værktøj til at håndtere livet med.
Tusinde tak! Kh xxxx

______

Vi overfører penge til din konto snarest. Jeg håber ikke vi skal ses mere men er begejstret for at du som parforholds guide findes derude. Det giver sådan nogen som os håb og ekstra chancer for at forblive et parforhold. Jeg vil og har allerede anbefalet dig som en meget kompetent terapeut. Hvis du har brug for skriftlig anbefaling til din hjemmeside el. lign vil vi gerne skrive om vores positive oplevelse med vores parterapi (hader iøvrigt det ord, det får mig til at føle mig syg i knolden :-))
Endnu engang tak. L.M.

Denne mail var afslutningen på et forløb med parterapi min kæreste jeg jeg havde hos Hans Jørgen Juhler.
Efter en tid med konflikter som vi ikke selv kunne løse henvendte vi os til ham.
Vi har på kort tid fået løsnet op for den hårknude som vores konflikter handlede om. Vi har lært om os selv og om vores handlemønstre. Vi har fået en bedre forståelse for vores egne og hinandens reaktioner og følelser i og uden for konflikten.

Hans Jørgen Juhler har hjulpet med meget tydelige redskaber i parterapi. Han er konkret og hjælpsom i sin parterapi. Han er god til at se essensen og når hurtigt frem til den med konstruktiv parterapi. Han udstråler en naturlig autoritet som muligvis er en kombination af alder og viden, som virker specielt på den mandlige halvdel.

Den aller vigtigeste grund til at Hans Jørgen Juhler er denne anbefaling værdig, er at terapien på ingen måde bærer præg af blødsødent, navlepillende psykolog pjat som man godt kan være nærvøs for når man beder om hjælp fra den branche.

______

Jeg ville lige sende en lille mail, og et par ord om hvordan det går, og hvad vi har fået ud af parterapi hos dig.

Y og jeg kom til dig fordi vi talte fuldstændig forbi hinanden og fordi vi var to vidt forskellige typer. Vi havde begge to følelsen af at rende ind i en mur hver gang vi røg i totterne på hinanden, og det blev efterhånden oftere og oftere og vi kaldte hinanden de værste ting.

Nu er der gået næsten halvandet år siden vi sluttede parterapien hos dig. Vi var hos dig ca seks gange over et halvt års tid.

Vores forhold er idag et helt andet end da vi kom hos dig første gang. Vi har lært at bruge redskaberne fra parterapien, men det har taget tid at få dem "integreret" i vores forhold. Vi er simpelthen blevet så gode til at kommunikere og snakke sammen, at det er næsten ikke til at forstå at vi er det samme par som startede hos dig i parterapi for to år siden. Vi bruger "broen" som vi lærte hos dig, og vi er blevet rigtig gode til det. En ting er naturligvis at sidde og snakke sammen på den måde hos dig, en anden er at bruge den derhjemme når vi bare er os. Men det har vi altså lært nu.

Vi er blevet hinandens bedste støtte og vi har fået et forhold hvor kærligheden vokser i stedet for at være destruktiv.

Jeg blev fyret fra mit stressende job sidste år, hvilket, set i bakspejlet, har været det allerbedste der kunne ske for mig/os. Jeg har haft en længere sygdomsperiode og vi har været i økonomisk krise, men takket være den støtte vi pludselig har fundet i hinanden, har vi klaret os igennem sammen, og vi har været der for hinanden i stedet for at modarbejde og skændes.

Så Hans Jørgen, tusinde tak for den parterapi vi har haft sammen med dig, de har været hver en øre værd!!!
De bedste hilsner x og y

______

Du skal lige have en Nytårshilsen. Så godt, herligt og berigende Nyt År til dig!

Vi skylder dig stor tak - selvom det var få gange vi mødtes til parterapi, så har du i den grad gjort en forskel for os!

Vi har nu boet sammen i et dejligt hus i zz i 4 måneder, sammen med B's søn - og vi har det skønt og herligt. Vi arbejder stadig meget bevidst med vores forhold, men på en helt anden måde end tidligere. Der er rigtig meget grin, glæde og harmoni og kun ganske få tårer!
Stor hilsen og stor tak til dig. B og B

_______

Jeg skriver i glædens tegn.
Den hjælp du har kommet med i parterapi, har gjort meget for os, og selvom vi slider med et hus fuldt med fugtproblemer, har vi "genfundet" hinanden som vi satte for os og ønskede før vi kom til dig første gang!
Hvad du gjorde, kan jeg ikke sætte ord på, men vi føler ikke at det er nødvendigt lige nu med et møde igen, så derfor aflyser vi det på mandag.
Vi vil meget gerne have døren åben til dig, således at vi kan følge op på alt der er sket og du eventuelt kan komme med nogle flere ting til os. Vi ser for os en gang efter sommer måske... Eller måske før! Vi vil gerne se hvordan vi bærer os ad nu, på egen hånd!
Tak for din hjælp, Hans Jørgen.
Kh x og y

______

Vi vil gerne dele ud af vores oplevelser fra vores parterapi hos dig.
Fælles har vi været rigtig glade for både processen- og også resultatet af parterapien :-)
Individuelt vil vi gerne forsøge at formulere vore oplevelser - altså hver især :

Ham:
"Da vi ringede til dig i sin tid, var det efter en meget lang periode med skænderier og uoverens-stemmelser. Vi var kommet til det punkt hvor selv små daglig-dags ting var en potentiel bombe under dagen. Men allerede fra det første minut, hvor vi var hos dig i parterapi, kunne vi begynde at se hvor vores problemer lå, og arbejde med den måde, som vi talte sammen på. Det var en rar og helende proces. Fordi uagtet at vi på det tidspunkt havde svært ved at se det, så dybest set ville vi gerne hinanden, men det var lige hvordan at man får det udtrykt i hverdagen, der var vores problem. Så en rigtig stor tak for din vejledning, da det var den, og de teknikker, som du lærte os, der gav os livet tilbage som par."

Hende:
Da vi ankom hos dig i parterapi første gang, troede jeg at mit ægteskab forlængst var dødsdømt, og at en parterapeut måske bare ville fortælle os, at vi burde tage os sammen og blive skilt!

For mit vedkommende må jeg sige dig tak for al den hjælp du har ydet os i parterapi :) Jeg er ubeskriveligt glad for at vi har FÅET et parforhold nu, og at det hele tiden går fremad for os.

Og jeg er stadigvæk imponeret over, hvor hurtig du var til at spotte vores hovedproblem, allerede da vi trådte ind ad døren til den første parterapi. Det var virkelig behøvet! :) Den hurtighed- og osse det faktum at du er rigtig god til - både at konkretisere problemerne, og ikke mindst at pin-pointe "løsnings-muligheder" til at komme videre med, har virket meget positivt på mig. Det hører med til historien, at disse løsnings-muligheder har været tilpasset os, og at de ikke "bare var een eller anden generel formel".

I øvrigt var det en stor lettelse at høre nogen sige, at vi aldrig nogensinde har haft en chance for at få vores parforhold til at fungere - eller i hvert fald ikke selv.

Jeg er virkelig glad for alle de teknikker til god og sober kommunikation, som vi har fået med fra parterapi :) Selv om at der er gået mere end et halvt år, siden vi afsluttede terapi-forløbet, holder vi stadigvæk fast i at anvende teknikkerne i det daglige. Og disse teknikker har den smarte virkning, at skænderier er blevet overflødige her hos os :) De har også hjulpet os til at respektere vores forskelligheder, og at acceptere at uenighed i parforholdet faktisk er OK.

Jeg er så glad for at have indset, at der faktisk findes en vej til at få et sundt parforhold - og at du både pegede i retningen- og at du viste os, hvorledes vi kunne gå ad denne vej.

En anden vigtig detalje jeg har fået med fra terapi-forløbet er, at det er afgørende at høre efter, hvad parterapeuten siger :) Det er nødvendigt, at forsøge at bevare et åbent sind - (jeg ved godt at det lyder som en nedslidt floskel) hvilket var lidt vanskeligt for jeg selv. Det vanskelige bestod i, at nogen pludselig siger alle de irriterende sandheder, som jeg i hvert fald - normalvist - ikke har lyst til at se i øjnene. Men jeg er glad for- og meget taknemlig over al den hjælp vi har modtaget fra dig i parterapi-forløbet.

Vi fortsætter med at gå ad den vej, vi fik hjælp til at gå ad - sammen - fra terapi-forløbet :)
Tak for din hjælp til os og de bedste hilsner fra x og y

______

Vi ( xx og jeg) vurderer, at vi ikke har behov for at mødes igen - i hvert fald ikke lige med det første... ... det skal du opfatte som en kompliment... :-)
Tak for en professionel og yderst udbytterig parterapi!
Hilsener y

_____

Synes lige jeg ville vende tilbage med lidt feedback. Det er nu 1 1/2 uge siden vi var i parterapi hos dig, og selvom vi kun har været hos dig én gang har det haft effekt. Jeg kan virkeligt godt lide din facon i parterapi og dit fokus på at være fremadrettet, at du blander dig og at det er dig der bestemmer :-)

Vi har haft en enkelt samtale siden omkring den incidens der var det primære problem (min kæreste mødtes i hemmelighed med en pige han havde mødt i byen) og fordi han nu uden irritation og med åbenhed og ærlighed besvarede mine spørgsmål, forsvandt det ligesom fra mine tanker. Mærkeligt, det lå ellers og ulmede i 1 1/2 måned, hvor det hele tiden vendte tilbage, at jeg blev ked af det og syntes han var en rigtig nar :-)! Så vi har det godt nu!

Ville sige tusind tak for hjælpen, og vil også sige at jeg vil da ikke udelukke vi ses igen, hvis der opstår noget, så kommer vi til dig.

Har desuden anbefalet dig til min bror og hans kæreste. De er nu startet i et forløb hos dig.
Kærlige hilsner xx

______

Vi har en tid hos dig den x.xxxxxx kl xx, men vi synes faktisk at
det går så godt at vi ikke har behov for tiden. Derfor vil vi gerne melde
afbud, men vi vender stærkt tilbage, hvis der skulle opstå et behov på ny.
Vi vil gerne sige mange tak for din hjælp, det har været meget frugtbart
at komme hos dig!
Vh aa og bb

____

Jeg gik i en kort overgang i parterapi hos dig med min kæreste xxxx. Vi har været meget glade for forløbet og for dig som terapeut.

Jeg befinder mig nu i den situation, at jeg har nogle tilbagevendende personlige problemer. Hvis det er tilfældet, at du giver individuel terapi også hvad angår tematikker udenfor parforholdsområdet, så vil jeg hermed høre dig om du skulle have tid og lyst.
Håber at høre nærmere.
Med venlig hilsen,
yy
______

Parterapeut Hans Jørgen Juhler
Carl Baggers Alle 23. 2920 Charlottenlund
  Tlf. 2925 9287.   post@hjjuhler.dk